skip to Main Content

Registers

Het register van verwerkingen, ofwel het verwerkingsregister, biedt een gestructureerde methode om de verwerking van persoonsgegevens vast te leggen zoals uw privacybeleid vraagt. Naast het bieden van structuur is het register zó ingericht, dat het de eisen die de AVG / GDPR aan de registratie stelt volledig ondersteunt en de gebruiker helpt om de gegevens op de juiste manier in te voeren.

Het verwerkingsregister is één van de basiselementen van het beheer en is integraal gekoppeld met de andere onderdelen van Privacy Control Center (PCC). Er is een koppeling met het overzicht van leveranciers en systemen zodat de gehele keten van verwerkingspartners inzichtelijk wordt. De gegevens van het verwerkingsregister worden gekoppeld aan het uitvoeren van een risicoanalyse of PIA / DPIA zodat deze gericht en efficiënt uitgevoerd worden.

Tot slot geeft het verwerkingsregister een duidelijk overzicht van de verantwoordelijkheden, die worden gekoppeld aan de taken en het beheer van de procedures om de bescherming van privacy in uw organisatie te borgen.

Verwerkingsregisters - Professionals in Privacy

Het overzicht van verwerkingen geeft u direct inzicht in de status en complexiteit van de verwerkingen in uw organisatie.

Back To Top